Delikatesse

 Lisager tager Corona meget alvorligt.


Vi tager vores foranstaltninger og er selvfølgelig i denne tid ekstra opmærksom. Vores leverandører leverer varerne på vores repos og kommer derfor ikke ind på Lisager.
 
Vi vil meget gerne imødekomme alle vores gæster og derfor tilbyder vi at sætte Jeres poser med varer ud bag i Jeres bil, således at I ikke behøver at forlade bilen. Så kan der afregnes via mobilepay.
 
Vi vil meget gerne tilbyde at pakke vin, brød, chips, pesto/mayo, mysli og hvad vi ellers har af lækre hjemmelavede delikatesser i butikken, og således også stille det bag i Jeres bil. Vi sælger også friske æbler og pærer fra Samsø.
 
Vores brød kan du bestille friskbagt eller som “bag selv” sådan du kan bage når du har brug for det. Det samme gælder for “dagens retter” som du kan bestille helt færdigt og lige til at spise ellers kan man varme det selv - vi sætter instrukser på, det er ligetil og ikke noget der kræver meget.
 
Vi opfordrer vores kunder til at holde afstand, ring istedet for at komme hen på Lisager hvis man ønsker at bestille selskaber og generelt være tålmodig med at ekspeditionen måske tager lidt længere tid end normalt.
 
Vh Lisager